Ţigări de contrabandă, de aproximativ 150.000 de lei, descoperite într-un autoturism la Reşiţa

Poliţiştii din Caraş-Severin au depistat pe DN 58, la intrare în municipiul Reşita, un autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani, din judeţul Suceava, în puntea căruia au fost descoperite aproape 8.000 de pachete de ţigarete, de diferite mărci, fără timbru fiscal, cu o valoare de aproximativ 150.000 de lei.

”La data de 14 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Caraş-Severin, împreună cu poliţişti de la Biroul Rutier şi Biroul de Ordine Publică – Poliţia Municipiului Reşita, au depistat pe DN 58, la intrare în municipiul Reşita, un autoturism, condus de un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Suceava, în puntea căruia au fost descoperite aproape 8.000 de pachete de ţigarete, de diferite mărci, fără timbru fiscal”, anunţă luni IGPR.

Cele 159.720 de ţigarete, cu o valoare de aproximativ 150.000 de lei, susceptibile a proveni din activităţi de contrabandă, au fost indisponibilizate de poliţişti, în vederea confiscării.

De asemenea, autoturismul folosit la comiterea faptei a fost ridicat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs fapta.

Sursa: AGERPRES

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *