Suporterii Rapidului nu cedează: „Cerem public demisia lui Mutu. E debandadă”

Rapid a ajuns la cel de-al șaselea meci fără victorie în SuperLigă, iar răbdarea suporterilor s-a terminat. Aceștia cer un șoc la echipă prin plecarea antrenorului Adrian Mutu și a mai multor jucători.

Liderul galeriei Rapidului, cuvinte dure pentru Mutu și jucători

Înfrângerea suferită pe terenul Universității Craiova, scor 3-1, a inflamat spiritele în Giulești, deși echipa a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 14.

După ce la finalul partidei galeria a strigat „demisia”, antrenorul Adrian Mutu a declarat că așteptările fanilor rapidiști nu au fost conforme cu realitatea.

La o zi după meci, suporterilor nu le-a trecut supărarea, iar aceștia cer în continuare demisia antrenorului principal.

„După șase meciuri fără victorie este și normal să cerem o schimbare. La Rapid, pe antrenor îl țin rezultatele. Au fost antrenori mari care nu au avut rezultate și au fost nevoiți să ridice mâna. La finalul meciului, după această înfrângere, am considerat că trebuie să cerem demisia.

După șase meciuri consecutive în care Rapidul nu a câștigat, cred că trebuie un șoc la echipă. Îi cerem public demisia lui Adi Mutu. Nu suntem mulțumiți de felul în care arată Rapidul. Nu joacă nimic.

Rapidul a fost susținut. Am lăsat copiii acasă, am plecat în deplasare. În contextul în care am încasat roșu, mai are rost să vorbim despre evoluție. Au început curajos și au terminat dezastruos.

Întotdeauna antrenorul este răspunzător de rezultatele echipei. Pentru el este o meserie, pentru mine e ordin. Echipa nu joacă. Adi Mutu este răspunzător pentru ce arată Rapidul și cum arată Rapidul.

Nu intru în contre cu Adrian Mutu și nu stau să comentez ce a ieșit el să spună. Problema este că la Rapid este o criză de rezultate, sunt șase meciuri fără victorie. Am ajuns la limitele noastre. O să strigăm “demisia” în continuare.

Într-un an și două luni de când e Mutu la Rapid, am văzut o repriză de fotbal cu Farul și meciul cu Voluntari. Este debandadă. La Rapid nu mai sunt rezultate. Asta că suntem în play-off nu trebuie să ne-o repete ca la copii de grădiniță.

Am avut răbdare, am trecut peste înfrângeri, dar nu se mai poate. Jucătorii ce vină să aibă, atâta pot. Dar într-un an și două luni tu nu faci un prim 11? Sunt foarte multe lucruri care nu sunt la locul lor.

La Rapid trebuie făcut un șoc, trebuie făcută curățenie, rapidiștii își pierd răbdarea. Mai bine stau în Liga 3 și ne distrăm decât să fim ciuca bătăilor în prima ligă, cu niște mercenari. Președintele, antrenorul, să iasă public să ne spună ce se întâmplă acolo.

Cristi Săpunaru nu are cum să plece. Rapid este casa lui. El a mai prins astfel de vremuri. Eu cred că s-a tras un semnal de alarmă serios. Trebuie să fie făcută curăţenie. Nu putem merge înainte ca nişte oi”, – a declarat liderul suporterilor rapidiști, Liviu Ungurean, pentru Fanatik.

Pentru Rapid urmează derbiul cu FCSB din Giulești, duminică de la ora 20:30, în etapa a cincea a play-off-ului SuperLigii.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *