Premierul Ciolacu – vizită în noul port turistic Jurilovca

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, sâmbătă dimineaţa, noul port turistic din Jurilovca.

Cel mai modern port din Dobrogea este o investiţie finanţată din fonduri europene, a precizat Primăria Jurilovca, într-un comunicat de presă.

Şeful Executivului a fost însoţit de miniştrii Simona Bucura Oprescu şi Adrian Câciu, de europarlamentarul Mihai Tudose, de Paul Stănescu şi Vasile Dâncu, precum şi de Horia Teodorescu – preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea.

„Noul port turistic din localitatea noastră este una dintre cele mai importante investiţii realizate în ultimii 12 ani aici şi oferă mai multe posibilităţi de dezvoltare turistică a zonei. Cele 180 de locuri noi de acostare iniţiale sunt ocupate integral în perioada navigabilă, iar capacitatea portului va fi extinsă cu mai multe pontoane de acostare plutitoare”, i-a explicat primarul Eugen Ion prim-ministrului, potrivit comunicatului citat.

Oficialii au fost întâmpinaţi de localnicii din Jurilovca şi deja cunoscutele membre ale grupurilor vocale tradiţionale Juraveli şi Reabinuşka, ce le-au oferit bucate tradiţionale lipoveneşti şi câte un pahar cu ceai.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *