Peste 500 de medici de terapie intensivă, reuniţi la o conferinţă despre pacientul critic

Peste 500 de medici de terapie intensivă din toată ţara participă începând de joi, la Sibiu, la Conferinţa „Monitorizarea pacientului critic”, organizată de o echipă coordonată de Mihai Sava, medic în secţia ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 22-24 februarie 2024, la Hotel Ramada, în Sala Atlas, etajul 1.

„Prin programul ştiinţific al manifestării ne dorim să sensibilizăm comunitatea medicală cu informaţii de ultimă oră în ceea ce priveşte monitorizarea pacientului critic şi să creăm un mediu favorabil dezvoltării interacţiunilor interdisciplinare. Sperăm să găsiţi tematica abordată extrem de interesantă şi utilă pentru practica dumneavoastră cotidiană. Vă asigurăm că prezenţa dumneavoastră la acest eveniment va fi încununată de satisfacţii profesionale, respect şi prietenie”, este mesajul transmis de medicul Mihai Sava.

În cadrul evenimentului, care va avea loc în perioada 22-24 februarie, cei peste 500 de participanţi înscrişi vor parcurge o serie de sesiuni medicale esenţiale în procesul de îngrijire a pacientului. O sesiune care cu siguranţă va capta atenţia specialiştilor prezenţi la conferinţă – „Inteligenţa artificială în Terapia Intensivă”, moderată de conf. dr. Mihai Sava – este programată pentru ziua de sâmbătă.

Programul complet al conferinţei, cu tematica pe zile şi titlurile prezentărilor poate fi consultat aici: https://atisibiu2024.medical-congresses.ro/

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *