Nicole Cherry nu exclude ideea de a avea încă un copil

Nicole Cherry are o relație minunată cu soțul ei, Florin Popa, cu care formează un cuplu de aproape șase ani. Cei doi sunt tineri părinți și au o fetiță adorabilă, numită Anastasia, care are deja doi ani și reprezintă cel mai frumos dar pentru ei. 

Cei doi au oficializat uniunea civilă pe 19 mai 2022, în cadrul evenimentului care a inclus și botezul fetiței lor. Viața de familie îi aduce cea mai mare împlinire artistei, motiv pentru care Nicole Cherry nu exclude posibilitatea de a avea un al doilea copil. Cu toate acestea, cântăreața consideră că totul se întâmplă cu un scop și la momentul potrivit, nefiind grabită în privința acestui aspect.

„Anastasia e foarte bine! Crește și ne surprinde în fiecare zi cu noile lucruri pe care le face și pe care le învață. Este o perioadă foarte frumoasă! Pentru sentimentul pe care îl ai atunci când aduci pe lume un copil, clar cred că mi-aș mai dori, dar nu este momentul. Cred că este o chestie pe care numai Dumnezeu o știe! Când o să creadă el că avem suficient timp să ne ocupăm și de al doilea copil probabil că o să vină dar deocamdată ne concentrăm pe Anastasia și pe cariera mea”, a declarat Nicole Cherry pentru Click!

La finalul anului trecut, pe 5 decembrie, Nicole Cherry a sărbătorit împlinirea vârstei de 25 de ani în Dubai, în compania soțului și a prietenelor sale. În timpul vacanței, a pozat în costum de baie pe plajă, generând speculații cu privire la o posibilă sarcină. Cu toate acestea, artista a infirmat aceste zvonuri.

Citeste intregul material AICI

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *