Modernizarea ambulatoriului din Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare, asigurată de CJ

Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie din municipiul Baia Mare va beneficia de susţinerea Consiliului Judeţean Maramureş în modernizarea ambulatoriului şi alte dotări, a anunţat, vineri, preşedintele CJ, Ionel Bogdan.

„Unitatea spitalicească s-a dezvoltat în ultimii ani, în 2022 fiind inaugurată secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă – ATI – a Spitalului de Boli Infecţioase Baia Mare. Secţia ATI a fost realizată în cadrul proiectului de extindere a spitalului, care cuprinde şi reabilitarea mansardei prin transformarea acesteia în saloane moderne. Alte două proiecte, în valoare de 4,8 milioane euro, sunt pentru dotarea şi modernizarea ambulatoriului integrat, precum şi pentru dotarea cu echipamente destinate reducerii riscului de infecţii nosocomiale” a spus Ionel Bogdan.

Anunţul preşedintelui CJ Maramureş a fost făcut în contextul care unitatea medicală marcheză 42 de ani de la înfiinţare. Acesta a ţinut să mulţumească şi managerului, Ludovica Rusu, implicată în activităţile administrative.

„Mulţumesc doamnei manager Ludovica Rusu, întregului personal medical şi auxiliar de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare pentru buna colaborare, pentru implicarea şi dedicarea cu care salvează vieţi şi redau sănătatea maramureşenilor.Vă sunt recunoscător pentru munca nobilă pe care o desfăşuraţi! Vă asigur de întregul meu sprijin şi al Consiliului Judeţean Maramureş” a declarat Ionel Bogdan.

Pe durata pandemiei, Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie a fost printre printre primele unităţi medicale din judeţ care au acordat sprijin imediat persoanelor infectate cu COVID-19. 

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *