Lidia Buble, vacanță de vis într-o stațiune de lux din Franța. Cu cine a fost surprinsă artista

Lidia Buble se bucură de timpul petrecut într-o stațiune exclusivistă din Franța, unde dimineața o surprinde pe pârtia de schi. Vedeta trăiește experiențe memorabile, iar recent s-a lăsat fotografiată în compania unei persoane neașteptate, cu care a dansat fără rețineri.

Lidia Buble, vacanță inedită la munte

Cunoscută pentru succesul său muzical și dedicarea în carieră, Lidia Buble este apreciată atât pentru talentul, cât și pentru efortul depus în activitatea sa artistică. Deși este deschisă în a-și împărtăși realizările profesionale, artista a ales să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, inclusiv detaliile legate de relațiile sale amoroasă.

Cântăreața este cunoscută pentru atitudinea deschisă și prietenoasă, iar legătura pe care o are cu fanii ei de pe rețelele de socializare este foarte strânsă. Ultimele poze ale artistei au stârnit curiozitatea fanilor, deoarece apărea alături de un alt bărbat.

Aflată în Courchevel, una dintre cele mai animate stațiuni montante din Franța, Lidia Buble a fost văzută dansând în apropierea unei terasă în compania unui bărbat care părea să fie faimosul actor Johnny Depp. Însă, fanii au fost rapid dezamăgiți când au descoperit că, de fapt, bărbatul era doar cineva îmbrăcat ca Jack Sparrow din „Pirații din Caraibe”.

Ce spune artista despre relația cu iubitul ei

Lidia Buble este cunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața sentimentală și rar împărtășește aspecte legate de relația sa amoroasă. Totuși, de curând, cântăreața a dezvăluit câteva informații despre ceea ce își propune pentru viitor.

Participând la emisiunea „Vorbește Lumea”, Lidia Buble a stârnit curiozitatea prezentatoarei Lili Sandu, după ce a fost văzută cu un inel care semăna izbitor cu un solitaire – un model cunoscut de inel de logodnă. Acesta este, de fapt, un inel cu diamant splendid, pe care a artista l-a primit cadou de ziua ei de naștere anul trecut, când a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 de ani. Deși a clarificat faptul că nu este vorba despre un inel de logodnă, cântăreața a menționat de mai multe ori că acesta reprezintă obiectul cel mai valoros pentru ea.

În ceea ce privește relația ei cu Horațiu Nicolau, Lidia recunoaște că se simte mai fericită ca oricând. Cântăreața a precizat că se simte tot mai încrezătoare alături de partenerul ei, care o susține în tot ce face și îi oferă toată atenția și dragostea.

„Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată, și în rest pe lângă (n.red. – bani)… aia nu mai punem că și acolo, dar acolo știi cum e, pentru aia și eu am muncit întotdeauna și mă puteam răsfăța și singură… dar așa, cu atâta iubire, atâta înțelegere și susținere, deci mă face să cred că pot să mut munții din loc”, a povestit Lidia Buble în „Vorbește Lumea” de la PRO TV.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *