Află când va avea loc Neversea 2023 și cât costă un abonament pentru patru zile și patru nopți de distracție

Organizatorii celui mai mare festival de muzică de la malul mării, din România, au anunțat că Neversea 2023 va avea loc în perioada 6-9 iulie, pe plaja Neversea din Constanța.

Timp de patru zile și patru nopți cei care iubesc marea, plaja, răsăriturile, apusurile, petrecerile, libertatea și viața se vor bucura de o nouă ediție Neversea. Fanii vor trăi experiențe unice pe care și le vor aminti toată viața. Cea de-a cincea ediție Neversea va aduce artiști în premieră în România. Este vorba de cei mai buni DJ-i și producători internaționali, precum și artiști români.

Organizatorii aduc pentru ediția din 2023 și o poveste nouă. Ei vor transforma plaja Neversea într-un loc cu decoruri fantastice. „Oaza de libertate de la malul Mării Negre va fi plină de culori, entuziasm și energii bune aduse și de dansatori, animatori și acrobați pe picioroange, care vor defila printre zecile de mii de participanți”.

Datorită acestor lucruri oamenii care vor participa se vor încărca cu adrenalină. Mai mult decât atât, pe lângă scene vor fi și diverse activități interactive. Este vorba de sporturi pe apă, ateliere și workshopuri creative și inspiraționale, zone de fashion, make-up, hairstyle, mâncare și băuturi.

Cât costă un abonament la Neversea 2023

Cei care doresc să își asigure încă de pe acum intrarea la cea mai mare petrecere de la Marea Neagră de anul viitor se pot înscrie pe https://extasy.com/ sau pot descărca aplicația Extasy până pe 21 noiembrie. În acest fel, ei își vor pentru rezerva abonamentul la prețul de doar un euro.

Ulterior, după ce s-au înregistrat, fanii pot alege maximum patru abonamente pentru Neversea 2023 pe care le pot rezerva pe loc. Ei vor plăti prețul integral al abonamentelor rezervate pe data de 22 noiembrie 2022. Prețul acestora va fi:

  • General Access Basic: 79 euro + taxe General Access
  • Risk Free: 99 euro + taxe VIP: 209 euro + taxe

Este important de precizat că persoanele care își rezervă abonamente, iar apoi nu mai doresc să le cumpere, trebuie să trimită un email în care să spună acest lucru până pe 21 noiembrie 2022. Prețul final al abonamentului General Access Basic va fi de 209 euro plus taxe, iar cel VIP de 349 euro plus taxe, au transmis organizatorii festivalului.

Festivalul Neversea din Constanța

Peste 260.000 de oameni au participat la cea de-a patra ediție Neversea care a avut loc în 2022. În cele patru zile și patru nopți de festival au fost prezenți peste 150 de artiști naționali și internaționali de renume. Ei e au făcut show-uri uimitoare pe cele cinci scene amplasate la malul Mării Negre.

Printre cei care au încântat fanii, anul trecut, se numără Alan Walker, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Danny Avila, KSHMR, NERVO, Nicky Romero, Steve Aoki, ZHU, Paul Kalkbrenner, Parov Stelar, Black Eyed Peas, Tyga, Brennan Heart, Tujamo, Azteck, Madeon și B Jones.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *