Deputatul PNL Robert Sighiartău şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud

Deputatul PNL de Bistriţa-Năsăud Robert Sighiartău, vicepreşedinte al partidului la nivel naţional, şi-a anunţat vineri, prin intermediul unui comunicat de presă, intenţia de a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean.

Iniţial, deputatul convocase pentru vineri o conferinţă de presă, pe care ulterior a anulat-o.

Robert Sighiartău a transmis că, în opinia sa, este nevoie de un nou proiect pentru judeţul Bistriţa-Năsăud şi a menţionat că s-a poziţionat mereu împotriva PSD, al cărui lider judeţean, Radu Moldovan, conduce Consiliul Judeţean din anul 2012.

„Am luat decizia de a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Cred că este nevoie de un nou proiect pentru judeţul nostru. Trebuie să intrăm într-o altă etapă de dezvoltare. Avem nevoie de drumuri expres, trenuri rapide, centuri ocolitoare şi, în mod cert, de o autostradă care să ne lege de celelalte judeţe şi regiuni. Maturitatea unui om politic se măsoară în bătăliile politice mari. Poziţia mea o ştiţi. Am fost tot timpul împotriva PSD, inclusiv în această alianţă. Adversarul meu este PSD în această campanie. Promit bistriţenilor că o să fac tot ce pot ca să nu le înşel votul pe care mi l-au dat în Parlament”, se arată în comunicatul de presă semnat de Sighiartău.

Deputatul a precizat pentru AGERPRES că doreşte să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud din partea PNL şi în acest sens aşteaptă să treacă prin toate procedurile interne.

„Am luat decizia personal să candidez, urmează să trec prin toate procedurile partidului”, a spus Robert Sighiartău.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *