O femeie care șofa haotic în trafic, a fost găsită de polițiști cocoțată pe capota mașinii!

O șoferiță de 29 de ani, găsită pe polițiști pe capota mașinii, pe o stradă din Bumbești-Jiu, s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, relatează Gorjeanul, care preia informații furnizate de IPJ Gorj.

Poliția din Bumbești-Jiu a fost sesizată, luni, 3 aprilie, prin apel de urgență, de un șofer, că pe strada Parângului, o femeie se află pe capota unui autoturism!

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat o tânără de 29 de ani, din Telești, județul Gorj, care făcea gesturi prin care încerca să atragă atenția.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că la aceeași dată, femeia a condus un autoturism pe DN 66 Bumbești-Jiu. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

„Având în vedere comportamentul agitat, aceasta a fost testată și cu aparatul drugtest, care a indicat un rezultat pozitiv la cocaină”, a transmis IPJ Gorj. Femeia a fost condusă la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *