CRIMĂ DUBLĂ – Un tânăr de 24 de ani și-a omorât ambii părinți, apoi a anunțat Poliția

Crimă cumplită în județul Brașov, acolo unde un tânăr de 24 de ani a fost arestat după ce chiar el a sunat la Poliție anunțând că și-a ucis ambii părinți. Bărbatul se întorsese recent din Franța, unde lucrează ca bucătar și în weekend ar fi dat petrecere, precizează ziarele locale, iar jurnaliștii de la Observator titrează că vecinii ar fi știut că acesta a avut probleme cu consumul de droguri.

După petrecerea dată, a fost liniște în casa familiei, spun vecinii care ieri și-au văzut strada plină cu echipaje de polițiști și criminaliști. Telefonul la 112 a venit chiar din partea tânărului, care a anunțat că și-a ucis ambii părinți. Dubla crimă s-ar fi petrecut pe timpul serii, spun jurnaliștii de la Observator, iar fiul ar fi alertat autoritățile dimineața, când a realizat ce a făcut.

„Față de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de poliție, care a constatat că aspectele de violență sesizate se confirmă, au identificat și imobilizat persoana bănuită și au stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale. Ca urmare a acestui fapt constatat, s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov, ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele care, la acest moment, efectuează activități specifice de cercetare la fața locului.„, au transmis reprezentanţii IPJ Braşov.

Vecinii spun că tânărul ar fi avut probleme cu consumul de droguri, iar investigațiile în acest caz vor viza nu doar un psihologic ci, probabil, mai precizează jurnaliștii locali, și examene toxicologice.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *