Cinci victime după ce un microbuz a intrat într-un cap de pod

Un accident de circulație a avut loc în această dimineață în localitatea sătmăreană Pișcari din județul Satu Mare. Potrivit primelor informații, în accident a fost implicat un microbuz în care se aflau cinci pasageri. Cei de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare precizează că la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar un modul pentru descarcerare și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

„În evenimentul rutier a fost implicat un microbuz, în care se aflau 5 pasageri. La sosirea echipajelor la faţa locului, 2 dintre persoanele implicate în accident s-au autoevacuat. Pentru extragerea celorlalţi pasageri, s-a procedat la tăierea pavilionului microbuzului. Toate cele 5 persoane aflate în microbuz au fost evaluate medical la faţa locului, fiind transportate ulterior la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare”, precizează ISU.

Potrivit informațiilor PresaSM, șoferul microbuzului a scăpat controlul volanului și s-a oprit într-un cap de pod, structură din beton. Pentru extragerea a trei persoane încarcerate s-a procedat la tăierea pavilionului microbuzului. Victimele primesc îngrijiri medicale de urgență.

După ce vor fi extrase cele trei victime, în funcție de diagnosticul medicilor se va face încadrarea faptei. Polițiștii sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *